Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Слободно време и хоби /

Настани, концерти, изложби /

ITNO E POTREBNA POMOS ZA 25 GODISEN STUDENT! POGONETE I BIDETE HUMANI!

[slika:07448d0c-95f1-4d23-8980-00cc3b6d6870] *Да спасиме еден млад живот. Да подадеме рака кога најмногу треба! *Да покажеме дека имаме големи срца СЕГА!!! *Донациски броеви *Т-Mobile-070143116 *VIP-077143706 *ONE : 075-143-777 *Со секој повик се донираат 100 денари за оперцијата на Зоран Ѓорѓиевски *ДОНАЦИИ НА ЖИРО СМЕТКА : 300161000001061 *ДОНАЦИИ ОД СТРАНСТВО : Name and Surname: ZORAN GJORGJIESKI Address : VEVCHANI STRUGA MACEDONIA Acc.no: 0230706249465 IBAN: MK07300307062494652 BENEFICIARY’S BANK: Komercijalna banka AD Skopje Ul.Orce Nikolov br.3, 1000 Skopje, Macedonia или донации преку : http://www.gofundme.com/sgmvqk ПОКАЖЕТЕ ЈА СВОЈАТА ХУМАНОСТ! ОД СРЦЕ ЗА СРЦЕ!!! http://infuzija.mk/%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D0%BB-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%88-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8/
2015 04 24
SPODELUVAJTE! [slika:d5697174-a25c-42af-b351-fea4687d3d6b]
2015 04 24
[slika:fde18c5d-cda5-454f-b267-e46910858f5a]
2015 04 24