Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Слободно време и хоби /

Патувања, одмори /

Предизвик за сите кои сакаат да патуваат!!!

Одличен предизвик за сите кои сакаат да патуваат. Имено, станува збор за ново реално шоу каде што се бираат учесници од различни делови на светот, кои ќе бидат опремени со матерјални сретства и GoPro камери, и кои ќе треба од својата појдовна точка да поминат 60 различни градови за 60 дена, додека да стигнат до крајната дестинација. Пријавите може да се пополнат на некој од овие линкови: http://shlangemk.blogspot.mk/2016/03/60days60.html http://60citiesin60days.com/share/siftdm7md0bbh6m2z8tm
2016 03 25