Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Секојдневие /

Дом /

Продавам единечен кревет, столови и мал ТВ

5000ден. krevetot ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/573ecc8fd75e7bec512dda5f906c7b34.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/b2118c4706b8424090d19b3e9484a269.jpg) Со простор за складирање .Должина спуштен креветот е 2м. а ширина 80см.
2017 08 03
Prodavam 6 kafeni stolа. Site za 3200 den. Poedinecno sekoj za 600den. ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/91e86e807339b9437c0135f4d6c6fbcc.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/62f5af82f1fb89a8ebbfb18e0b1709d4.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/d51fbacb98fe91e4c0a7ef3c8d9f2ed3.jpg)
2017 08 04
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/0388d6569fec97a06890d7bf7a5e48ac.jpg) 37см,германски Голдстар,поврзување само на кабелска. Со дупло дебело заштитно стакло. Цена 1800ден.
пред 19 дена, 23:48