Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Секојдневие /

Дом /

Чаши.. И други работи

![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/1dda4e73bf808e701b0621aba85649f5.jpg) Длабочина 6цм 250 денари, комплет ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/907fec7ca59be45392088c762bc5ef35.jpg) -Доколку сте заинтересирани за едно, две или три работи, можам да ви пратам слики во инбокс. -Цената за цел комплет заедно е 1500 денари. ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/48874a98ecedd19f191a04da3ffd2d12.jpg) Табуретка, 350 денари. ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/e08405c1681103975162bc0a03901187.jpg) - Чаши за виски и сл, вкупно 6 Длабочина на чаша 7,5цм 600 денари ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/d772cfb2d64764c9d00d2bd8d297a300.jpg) Вкупно 7 чаши цена 300 денари за сите. Длабочина на чаша 9цм ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/a3dfaca012776dbbb1e5babe1939433c.jpg) Димензии: 19,5-19,5цм Висина 3,5цм Цена 350 денари ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/fe3ba8b728ba2595eada232c38543d71.jpg) Најголем-27-27цм Среден 22,5-22,5цм Мал 20-20цм Сите заедно за 350 денари ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/e0eef97fb9f13a6e6279afe53957d212.jpg) -Постоље за торта Цена 200 денари 29,5-29,5цм
пред 28 дена, 22:02