Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Секојдневие /

Дом /

продажаб на инвентар за производство

ШАНСА ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ БИЗНИС САМО ВИ ТРЕБА ОПРЕМА, ИНВЕТАР ЗА ПРОИЗВОДСТВО ДА КУПИТЕ .ПОГЛЕДАЈТЕ И КОНТАКТИРАЈТЕ НА ТЕЛ 078 402 577 МАСА 150 СМ-70-84 УМИВАЛНИК 100-70-87 СМ ПЛЕХОВИ 80-49-5,5 СМ- 14 КОМАДА МИКСЕР 70 Л ЕДНА ГОД И 6 МЕС ГАРАНЦИЈА МИКСЕР 5 Л ПЕЧКА НА ПЛИН ПАКУВАЧ СО фолија ЦЕНА СО ДОГОВОР ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/e03e73ba3677c5f23825729af0c0128e.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/4774ab83a6f64bc1d5e7bff83c172acc.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/25c626204aab4803642a47089cb8dfbd.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/f45ca58c2f1bca7f14fd83bb055232ba.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/b4ec8316009cbb7dc94ab0bc51285e69.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/988ab5faae7725dcea7501b9271535ae.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/6f6bf460c37c2c40afcd22e224d2b321.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/eb0f58b2e48035008bc2880208925d4a.jpg)
2018 03 26