Одговор
Вкупно 3 пораки, 3196 прегледи ir 5 учесниции
191
Otkup na stara hartija
започнато од AleksandraAT , 2013 02 03, 18:21

Dali moze nekoj da mi kaze dali vo Struga se vrsi otkup na stara hartija i ako ima kade e? [:smesko]

0
SlightlyFeral , 2013 03 21, 17:01

не знам колкава количина ти треба и за која намена ама фотокопирници знаат да продаваат фалш хартија за смешни суми [:smesko]

191
AleksandraAT , 2013 03 21, 17:25

Mene mi treba da dadam, imam mnogu stari novini [:smesko]

« Состаноци и дружби на истомисленици