Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се
Дома Често поставувани прашања Безбедност на сајтот Што значи „Корисникот е блокиран“?

Што значи „Корисникот е блокиран“?

Доколку го сретнете овој натпис на нечиј профил, тоа значи дека тој член не ги почитувал правилата на страницата и ги прекршил истите (користел погрешни фотографии, не го испратил артиклот на купувач, користел вулгарни зборови и сл.). Таквите членови не можат да бидат повеќе активни. Не можат да поставуваат нови реклами за артикли ниту да коментираат. Меѓутоа, сеуште можат да одговораат на пораки за да можат да завршат веќе започнати преговори и трансакции.