Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

mojagarderoba.mk Блог

Дома Блог Тренди дизајни на нокти

Тренди дизајни на нокти

Драги членови и посетители, како што знаете вашиот омилен сајт за продажба, размена и купување на облека е присутен на повеќе социјални мрежи. Па така, покрај Фејсбук и Твитер, можете да не најдете и на [Пинтерест](https://www.pinterest.com/mojagarderoba/). Токму Пинтерест е местото каде често наоѓаме различни идеи и инспирации на секакви теми. Па во овој текст решивме да споделиме со вас неколку тренди дизајни на нокти што ни паднале во очи при дневниот разглед на Пинтерест. Се надеваме дека ќе уживате! ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/blog/8dc201906626d6f2585245399cfa0961.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/blog/e04fe2f446999a242b1e7608dad6901d.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/blog/49eac256f6f099de62d6582b10e15b5b.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/blog/07fa6598299df04d70c5e14c4fb6b7d4.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/blog/9ec7b9b40cce5c2f5c690fc26dd2b384.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/blog/618c3a3b4d86c6c2b551f7f757578980.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/blog/55dc2782941be46a3b47b03b34802b62.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/blog/22161b8c30ca82f6f816ea386276d42f.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/blog/1e20a9d708860890f039f03ef710b2cb.jpg) Тоа се нашите 10 предлози за тренди дизајн на нокти. Се обидовме за застапиме едноставни, но и покомплицирани дизајни. Исто така, понудивме еднобојни опции, како и опции кои имаат повеќе бои и нудат шарено патешествие. Кој ви се допадна најмногу? Слободно споделете го вашето мислење во коментар! :")