Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Секојдневие /

Студии, работа, кариера /

Seminarski diplomski prevodi

Професионална и брза изработка на едукативни трудови на македонски и англиски јазик од сите научни области во соработка со квалификуван кадар: - Магистерски трудови - Специјалистички трудови - Дипломски трудови - Семинарски трудови - Проектни задачи - Истражувачки проекти - Табеларно прикажување на податоци - Power point презентации - Бизнис планови - Анализа на случај - Анкетни листови - Прашалници -Дактилографски услуги Ви нудиме професионална изработка на стручни трудови на македонски и англиски јазик од дипломирани лингвисти во соработка со стручни лица од научните дисциплини. Побрзајте и резервирајте си го Вашето место!
2018 05 16