Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Секојдневие /

Компјутери, електроника, интернет /

Изработка на лого по промотивна цена, многу ефтино и брзо.

Основен пакет: Изработка на еден дизајн во работна верзија адаптибилен за сите потреби вклучувајќи: -онлајн продавница или веб-сајт, -сите социјални мрежи, -принтање, -визит картички, -големи површини, -физички продавници. Вкупно 16 слики вклучуваат и транспарентно лого, со или без слоган по Ваша желба. По промотивна цена од 600 ден. за членовите на МГ. Дел од изработките: ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/33d0053ea65774047ac0f7e94d8c26ee.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/6a84b6bddf11e6e8dabd9a4cf77c2b7f.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/47fae24b3ae92e2a723906f0dd9be9f0.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/e4324188f96d1061f152bfb9e0f2b578.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/14a7702339f45c80ee2febce0db7c0f7.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/b0b0dcb477ab7e3309f2e5027963b19c.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/f19d5706574af9fa4d55095c4a22559a.jpg)
2018 09 04