Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Друго /

Разговори /

Изработка на лого по промотивна цена, многу ефтино и брзо.

Oсновен пакет: Изработка на еден дизајн во работна верзија адаптибилен за сите потреби вклучувајќи: -онлајн продавница или веб-сајт, -сите социјални мрежи, -принтање, -визит картички, -големи површини, -физички продавници. Вкупно 16 слики вклучуваат и транспарентно лого, со или без слоган по Ваша желба. По промотивна цена од 600 ден. за членовите на МГ. Еве дел од моите изработкиЧ ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/9a99cf5a26d6dda54d6aa51f5efc5dd4.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/dccb12d7aaf0a1eb7086bb4c8dbdf1f3.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/f99ebda876ba832f588d411569c9b3b5.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/dc8cffeed1b4738ab33e4aba45b79294.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/827b66c3b905ab45b47ab3db3a54f686.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/5fd6e3e2ac22dcdf33ba52a1099e5c1d.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/660cead1bd386f221d3d45e5cfca4723.jpg)
2018 09 04