Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

mojagarderoba.mk /

Идеи /

Природни крзнени околувратници и украси за ракави

Од сребрена лисица, од белокафена лисица, астраган и нерц. Цена за лисиците сребрената не мозам испод 2500, а астраганот не оди под 2000). Од нерцот имам неколку споени по две или крагнји па цената варира од 3000 до 1500 најкраткото. црна лисица од мона околувратник 3000 а за ракави 1800, комплет 4500. за украси за ракави од сирок астраган 1000, од црно јагне 800, од кафено 500. Сите се со изработена позадина за да се присијат.
2019 01 07
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/38f791eb22ea801a607442bd48b15d8d.jpg)
2019 01 08
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/e37766c0135d91688c9a74574fea37b3.jpg)
2019 01 08
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/b85bfaeae90798a86b4d9ad614ff9efb.jpg)
2019 01 08
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/97da378d59ff87c0a85239d9e22551ff.jpg) dvara spoeni vo sal nеrc 3000, kapara nova nenosena od svetol nerc 2000.
2019 01 08
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/6bb5168d7b53ea62628bef2e7c9cda33.jpg) Mona crna lisica 3000
2019 01 08
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/9e4644197dd64ab983fa74e0f9658a8e.jpg) za ukras na rakavi
2019 01 08