Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

mojagarderoba.mk /

Идеи /

Штендер двоен и јак за облека од jsk

Реобјава заради безобразна членка која месец дена како ја чекав а сигурно ќе го купеше. Цена 1000 денари. Во 2 реда, многу издржува. Долу има мрежна подлога за оставање торби и кутии и сл. Купено 2000 во ЈСК. ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/ab720c411b28a01f078a7f9d15e5864e.jpg)
2019 02 13
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/1cdaeb2ae149ab3df44a70e7715bbdc3.jpg)
2019 02 15
Висината на двете штендер се менува мозе до 1,6 м да се поднеси едниот а другиот исто или пониско.
2019 02 15