Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

mojagarderoba.mk /

Помош за страницата /

Нова голема Мона ташна

Голема, модерна, заштитена од вода, темно сива. Супер лежи. Внатре со спец. Постава како тексас светло сив која не се кине. Платена 12000. Се продава итно и затоа е 6000. Не е користена.
2019 04 04
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/db8e6f65e25f64349b882ba10efa04b9.jpg)
2019 04 04
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/1895c328f3ca19b67734b71152242507.jpg)
2019 04 04
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/979708813f8e14a67ba8cc6ac9f08296.jpg)
2019 04 04
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/bb8f45201fa6709924550692b1ba97f9.jpg)
2019 04 04
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/48f0caba3dea5894c85853367d810ccd.jpg)
2019 04 04
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/2b9dc887f244a76625c33b82ff05f9b8.jpg)
2019 04 04