Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Друго /

Разговори /

Ми пречи: дополнете

1. Ова е група за половна гардероба, ама тоа не значи дека ѓубрето од дома треба да го изнесувате за продажба. 2. Престанете да ставате слики за производот што сте ги симнале од интернет. Сликајте го и ставете слики, сакаме да производот да го видиме во реалност. 3. Толку за сега, али може ќе дополнам/ете со уште нешто плус.
2019 08 09
Неможе да се каже дека пречи ама многу иритира се бараат димензии па дополнителни слики па го резервира и на крај се губи не враќа на пораки а се уклучува...
пред 6 дена, 11:47