Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Информации за корисниците /

Дискусии во врска со користењето на сајтот /

Нови членови - помош и упатства

Здраво Дами:) Го следам сајтот одамна меѓутоа никогаш до сега како регистриран член. Сега сум ептен тазе со профилот и имам артикли за продавање/разменување, па би сакала од се срце да Ве замолам за некои кратки упатства како да го унапредам профилот. Веќе со некои основни насоки сум запознаена меѓутоа би сакала нешто повеќе да знам за следење на членови како и следачи и сл. Има многу дами кои се подолго тука, а секако и оние како мене, кои се поактивни на форумот и се отворени за соработка, па така ајде женички да се дружиме и соработуваме. Секогаш заедно сме појаки, нели? :)
пред 15 дена, 15:38
Што поточно те интересира слободно прашај :) ќе се потрудиме да ти помогнеме <3
пред 14 дена, 00:14