Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

mojagarderoba.mk /

Идеи /

Разни прави крзна

За околуврат, крагњи, за ракави и сл. Од нерц, лисица и астраган. Цени од 1000 до 3000 за околу врат, кралеви по 1500, за ракави од јагне и кафеаво крзно 500 и 300.
2019 11 08
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/5a9fd8759afdbf57b1baf501770625f9.jpg) чпп
2019 11 08
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/dc6bf179e955847c61942e82a9daebe6.jpg)
2019 11 08
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/069cd8ea67693801bea26a6e14d5e890.jpg)
2019 11 08