Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Информации за корисниците /

За членовите на mojagarderoba.mk /

Продавам кожна фотелја, шанк, трпезарија и столици

Заради реновирање се продаваат многу парчиња мебел. бела со висок сјај трпезариска маса, 9000 ден, столици по 1550 една или 1300 ако се земат сите, кожна фотења длабока, 1500, шанк 50 евра, шанкерски столици 2 по 1500. Има и анатомска столица 2500, и биро од ЈЅСК купено 14500 се продава 8000.
2020 01 19
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/78452e03aef5a4b18e6e031147fa9551.jpg)
2020 01 19
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/be69ead92175821e8873960fdc09a333.jpg)
2020 01 19
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/6e5c43c74f9c964648d7f4526daacf53.jpg)
2020 01 19
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/d1e500c0f90fc368e79145c72329669e.jpg)
2020 01 19
> AnaJana: > ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/be69ead92175821e8873960fdc09a333.jpg) cena za biroto i stolicata ke ve molam
2020 02 10