Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Информации за корисниците /

За членовите на mojagarderoba.mk /

Мона нова ташна голема

Темно сива, со јака постава, се продава затоа што ми е тешка. Купена скоро 10000. Се продава 6000. Не е користена.
2020 02 02
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/35b79495748cbd377387ad0bdada832f.jpg)
2020 02 03
(http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/9ae878a05bcc2d9e4f84afdd8642a7c2.jpg)
2020 02 03
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/5bb5851131a97ecc8fb3b8a34b410a0c.jpg)
2020 02 03
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/2b96e28f7b0d4c588e458d0a9c4f6887.jpg)
2020 02 03
Позз , дали ташната е со патент
2020 03 12
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/1e3da680e1ddf243117aa276b7f284f7.jpg)
пред 6 дена, 04:22
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/2f822d26e03e62c7d4c389f045cea83a.jpg)
пред 6 дена, 04:23