Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

mojagarderoba.mk /

Помош за страницата /

Помогнете да ја најдам книгава

Девојки здраво, Ај помогнете ми да ја најдам книгава. Кај нас не е издадена, од Белград не може да се нарача, нивните сајтови не вршат достава на книги во Мк :-( ...па можеби некоја од вас ќе може да најде решение ? Благодарам Маја ! [](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/d7319549fae8efa43198d4c5ad0b39bb.jpg)
2020 03 12
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/6099212d19e98d95e3f34b8591649c3d.jpg)
2020 03 12
Здраво, книгава ја има кај нас ја имам земено од библиотека.
2020 03 13
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/11d00c1326822087d611996827c184c2.jpg)
2020 03 13
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/2ebf5d08e575a7b8cb3baf3a0650b9d1.jpg)
2020 03 13