Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Наскоро пристигнуваат нови промени. Ве молиме прочитајте повеќе информации за истите тука.

Наскоро пристигнуваат нови промени. Ве молиме прочитајте повеќе информации за истите тука.

Форум /

Секојдневие /

Дом /

Handmade Marija

Zdravo, Prodavam handmade izrabotki od polimerna glina. Primame i naracki personalizirani po vasha zelba. Dokolku vi se dopadne nesto povelete :) Se e izraboteno so ljubov i mnogu trud Pokraj izrabotkite so polimerna glina,imame da vi ponudime i drugi chinii za ovosje i slicno koj se novi i od koi imame po eden ili dva primeroka samo. Povelete,poglednete Prijaten shopping :) ![] (http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/2501815959c88325008ed272ecc1ff26.jpg) 600denari ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/0d5330b20f9c18833bcccdca3634e551.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/f43c23a3ce07ecc94c0b2b8e228aafd5.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/2f7f397d6c29e1351066ddf0d53356cf.jpg Сад за на маса за бонбони и ситни колачи. Цена 600ден.
пред 26 дена, 19:33
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/960f16ab4f0981669547097222b81cb0.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/75c12d00714058e622bcb715f3c19cf0.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/0bde8bb26eaa7f7efa72d32c1e025cd7.jpg) Персонализирана чаша за чај/кафе цена:600денари
пред 26 дена, 19:35
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/6f876ecff7f621c71e49b453820d566b.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/1ac0a50fe3b6be0c304d8d5ad9f903a2.jpg) Сад за бонбони,декориран со ружички од полимерна глина Цена 700ден.
пред 26 дена, 19:38
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/c8b4954b1e1be9aae56ea80b80721767.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/fde13ffe7ab2089feae72b641c985c47.jpg) Чаша за чај/кафе Цена 600ден
пред 26 дена, 19:40
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/3369f65f244e6b55b43e66f214cd0e17.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/04ea6b46a5f69d6a84cc4c14c24847ae.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/2a10416e631dadf9dff1c74a63acc373.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/d39ca35de04aac69d7b971329ffae970.jpg) Декоративен тањир за колачи Цена 500ден.
пред 26 дена, 19:41
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/44558797b7475b3a3a29d6276394561a.jpg) Прекрасен чајник 3 во 1 Чајник чаша тацна Декорација од полимерна глина. Цена 1200ден.
пред 26 дена, 19:43
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/4ba13eb5607af5ca22f47f26237050f1.jpg) Сад кој што може да служи за полевање цвекиња или да си засадите цвеќенце во него како саксија :)) Цена 500ден
пред 26 дена, 19:45
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/f6bad7d756101097f79893fd4e4eb473.jpg) Чаша за чај/кафе Цена 600ден.
пред 26 дена, 19:46
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/cdeab5687e9bb33cf07f7b21d3ff1ad9.jpg) Чаша за лај/кафе Цена 600ден
пред 26 дена, 19:46
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/6303fdcf033c7632c5583976f1b7e492.jpg) Чаша за чај /кафе Цена 600ден.
пред 26 дена, 19:47
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/662b2553584664c396be33b801910429.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/ad93398c8447bb546a48436fb95fde49.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/01fc59aafb06eff8b81ea9f853b7cf6c.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/b30408f94fddfcb40cfdd98e167437ef.jpg) Прекрасен свеќник 450 денари. Комплет со мали теглички за шеќер /сол 600ден ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/bc4224575d7b62aa3d1a4cc30a3d7cce.jpg)
пред 26 дена, 19:49
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/fe2801640b63c312f697d7d839bdc2ef.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/0051afd840da7ea7dc6e6b21cde6a3de.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/c1d60a14e1fdd7458588b31952358b86.jpg) Порцелански сад за овошје. Бело/портокалово Цена 350ден
пред 26 дена, 19:51
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/a39b7579613d1c0429ed38b928fde728.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/c46810e3f539a713deb8ccc39fb1f258.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/c4589c2151794dfdc995437a453033ff.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/69d68ad71c8d8ff4a35163c02dfe8199.jpg) Тањир ви форма на лист. За овошје,колачи,бонбони Цена 400ден
пред 26 дена, 19:53
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/d18d9988000040075089ab4d9a21cfef.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/0c88f3309ed3fddc56373f44dbe3753f.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/9026067dfa931c5a751c8af628cf77f2.jpg) Декоративен порцелански тањир во форма на мики маус, декориран со рачно изработени ружички од полимерна глина. :) Цена 700ден.
пред 26 дена, 19:57
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/108682411f384a57e73f30513554e063.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/4d72048a24d41ec673723ade6992927a.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/0ecbef7740200a85c7cede0216a656b9.jpg) Сет од мали декоративни зделички за на маса, .за апетисани,бонбони Цена, едно 50ден
пред 26 дена, 19:59
1 2 Следно