Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се
Забранета е рачно изработена козметика. Мали тестери се забранети. Патни пакувања се дозволени. Козметиката не смее да биде постара од 2 години, фотографии и текст од серијски број и баркод се обавезни. Не се дозволени каталошки продажби. Обавезни се ФОТОГРАФИЈА и пишан текст од ДАТУМОТ на производство. Забранети се профили кои што продаваат само некористена козметика и наливни парфеми. https://mojagarderoba.mk/help/12/kakvi-se-pravilata-za-obyavuvanye-kozmetika
2021 08 29