Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Слободно време и хоби /

Филмови, книги, музика /

СОЛФЕЖ учебници

Солфеж III, IV и V за основно музичко образование (Надежда Мишченко - Водеб) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/1a2399c93ab41db89e7eea19b650a299.jpg) Учебници по солфеж за трето, четврто и петто одделение (Виолета Апостолова - Марина Стојановска) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/6af9fb0716b6e08a11c1131529895f94.jpg) Солфеж 4 со елементарна теорија на музиката (Милица Василеска-Калајџиеска, Златица Жантевска-Пејиќ) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/04c04bb840e432905884c3b7daffaeac.jpg) Одделно се по 150ден, 3 за 300, 6 за 500
2021 09 15