Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Секојдневие /

Продавници, артикли, распродажби /

Ситници кои нема каде да ги објавам

![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/f52fbcda9179ca0fc42813e28fd24de1.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/939f3441e2393f81faa334e4f6e69b1d.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/ef7bf61d42914e051cec02d6986b4f51.jpg) 100 денари, еластик за вежбање ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/d3a3cf3841acfb17c08b1eaac7a15992.jpg) рамка за слика/документ 100 денари ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/4ff1e6d3dd31d8b1b9f9c6f78c492df9.jpg) перниче за патување, 100 денари ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/21bbf6f61c22636eb770635edb4fde42.jpg) подметач за вежбање, користен. Го давам поклон со купени 2 артикли од темава. ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/d798b0ee655cf3a59b533182ebe770b1.jpg) прскалка, ја поклонувам со купен артикал. ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/1a2f839a63ac7a9282366bd5d1ac6c10.jpg) 2 детски прскалки за на плажа. 50 денари, двете.
пред 4 дена, 16:31