Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Друго /

Разговори /

Испраќање пратки во странство

Здраво ме интересира дали знаете како оди испраќање на пратки во странство преку пошта, колку се плаќа, за колку време ги доставуваат ?
2021 11 24
Неколку неедели трае патувањето, а цена зависи од тежина, земја и што ќе наведете дека е и колку вреди.
2021 11 25
> AnaJana: > Неколку неедели трае патувањето, а цена зависи од тежина, земја и што ќе наведете дека е и колку вреди. blagodaram na odgovorot :D
2021 11 25