Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Секојдневие /

Социјални случувања /

Би замолила пак за помош

Знам дека не е пристојно и за многумина е криза но ве молам ако некоја може да ми прати 2 новогодишни пакетчиња за дечињата и нешто храна сеуште не ми стигна решение за продолжување на туѓа нега што земам Се извинувам многу што вака барам и благодарам однапред ако некоја може им благодарам многу и на членкте кои ми помонаа предходниот пат извинете многу и среќни предстпјни новогодишни и божикни празници на сите члнки и админите <3 <3 <3
2021 12 10
Koga se raboti za detska radost, nema nisto nepristojno. Vie ste prekrasna, grizliva majka na dve preubavi i preumni devojcinja, koi ja zasluzuvaat seta ljubov i srekja. So celo srce povtorno ke Vi izlezam vo presret, a voedno gi zamoluvam i drugite clenki i clenovi, koj kolku moze, da go napravat istoto. Nasmevkata na edno dete vredi povekje od site pari na ovoj svet 💖
2021 12 10
So zadovolstvo kje se priklucam :) vale, dogovor inbox ;)
2021 12 10
Предлагам да се организираме меѓу себе тие што сме заинтересирани да помогнеме за да не се повторуваме со исти продукти и да испратиме се наеднаш? Дали има некој заинтересиран?
2021 12 10
Јас сум заинтересирана, се што треба ке испратам
2021 12 10
> AnaviSk: > So zadovolstvo kje se priklucam :) vale, dogovor inbox ;) ♥️
2021 12 10
> Petrova.m: > Јас сум заинтересирана, се што треба ке испратам ♥️
2021 12 10
> HKanana: > Предлагам да се организираме меѓу себе тие што сме заинтересирани да помогнеме за да не се повторуваме со исти продукти и да испратиме се наеднаш? > Дали има некој заинтересиран? ♥️
2021 12 10
bog neka ve cuva i blagoslovi site 💖💖 💖 po edno srce od nas trite (jas i decinjata)
2021 12 11
Paketcinja sekako,i po nekoj denar vo paketcinjata-Poveke ke se izraduvaat da si kupat sto sakaat.. Bas planirav povtorno da ti ispratam nesto pred Novogodisnite praznici srce>>> <3 <3 <3
2021 12 12
Idejata e odlicna..da ne se povtoruvame eden paket od MG.
2021 12 12
Zdravo, dali se organizirase nesto za prakanje. Ve molam da spodelite info, ako ne da prakame poedinecno.
2021 12 16
Sega vidov sekoj sam pratil. Ok togas taka ke prakame. Kako i da e pozdrav za site i ubavi pretstojni praznici. :D
2021 12 16
Se priklucuvam I jas,so drago srce... Se za majkata I decinjata. ❤️❤️
2021 12 16
uste ednas blagodam mnogu na site koi mi pomognaa bidete zdravi, srekni, veseli ,imajte srekni novogodisni i bozicni praznici i uspeh na sekoe pole vo Novata godina ! <3 <3 <3
2021 12 30