Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Секојдневие /

Дом /

Директорска кожна фотеља

Реновираме, а фотељава само се матка. Кожниот дел кај ивицата е оголен би требало да се замени. Целата е така правена да не мора целосно да се репарирантуку парче по парче. Исправен механизам. Може и да се лула во неа. Голема, со наслони, купена во оffice plus 15000. Симболично 600 денари. ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/75ad7a3e17fe736d2a0173cf88a860a5.jpg)
2022 01 16
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/41ada0b2296898bfd061b41d48c26ac2.jpg)
2022 01 16