Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Убавина, стил, здравје /

Нега за тело, убавина, козметики /

Швајцарски уред за слабеење и пеглање брчки неинвазивно

Најнова технологија. Мислам не ми вреди да го користам. Платено скоро 3000.се продава 1500 или размена само за нова електрична скара, или 160 капсули долче густо односно 10 кутии. ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/2be0ea91bff69c3f019813e29b84f0b9.jpg) може и за добра нова чизма бр 40.
2022 01 23
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/6c702b168eda4f4ff13dc10531420023.jpg)
2022 01 23
> AnaJana: > Најнова технологија. Мислам не ми вреди да го користам. Платено скоро 3000.се продава 1500 или размена само за нова електрична скара, или 160 капсули долче густо односно 10 кутии. ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/2be0ea91bff69c3f019813e29b84f0b9.jpg) 🤔
2022 02 02
> RedScorpio: > > AnaJana: > > Најнова технологија. Мислам не ми вреди да го користам. Платено скоро 3000.се продава 1500 или размена само за нова електрична скара, или 160 капсули долче густо односно 10 кутии. ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/2be0ea91bff69c3f019813e29b84f0b9.jpg) > 🤔 Кажете ми за што поточно се користи апаратот Колку често Дали ствара топлина...и др.
2022 03 17
> RedScorpio: > > RedScorpio: > > > AnaJana: > > > Најнова технологија. Мислам не ми вреди да го користам. Платено скоро 3000.се продава 1500 или размена само за нова електрична скара, или 160 капсули долче густо односно 10 кутии. ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/2be0ea91bff69c3f019813e29b84f0b9.jpg) > > 🤔 > Кажете ми за што поточно се користи апаратот > Колку често > Дали ствара топлина...и др. Не е отворен. Се користи за слабеење со масажа на тело и против брчки на лице и подбрадок. За топлина не знам но не верувам, не е кинеско, секако не гори.
2022 03 19
Има упатство но јас се откажав од идејата оти ме мрзи и не вреди на мои години.
2022 03 19