Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Секојдневие /

Дом /

Две детски бироа

Се продаваат две детски бироа. 105/ 50/77 Бироата се наогаат во Штип ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/c5d8583e13887dda6634e26a9b720755.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/714639c062852d4434809f130bdc56b6.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/02bf300ee47cd807be14bc1fe4870cf5.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/9feddf4c1f8aaac25e38d0b25c64db54.jpg)
2022 01 28
По 3000 Двете 6000
2022 01 28