Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Слободно време и хоби /

Рачни изработки /

Рачна изработка на ланчиња

Од идеааа,до реализацијаа 🥰 ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/224f8fb45a41c3fd2cfb77bb2f5c07a1.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/1ede66ce595603dc201bfd18f9e1fbff.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/6e77a1a8e391f24ec1fb6f6141875f03.jpg) Секое ланче го добивате со украсна кеса,спремно за подарок. Израдувајте некој или почастетесе самите. 🥰 🌸должина на ланче 42cm 🌸Цена 100денари. 🌸Заинтересирани пишете ми порака
2022 06 12
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/05b1ef09620036462a6dc454574fb559.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/14e1df9fcc379e7f7044db39e863aefc.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/5caa1ce10463e0b7884a5aa6be099b9d.jpg) Готовии се и новите ланчињаа,со преубаво кактувче🌵 🌸Должина на ланче 42cm 🌸Цена 100денари. 🌸Заинтересирани пишете ми порака Ги добивате заедно со украсна кеса,спремни за подарок 🥰
2022 06 24