Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Секојдневие /

Компјутери, електроника, интернет /

Телефон Panasonic + Потенциометар + Халогени

Две кутии со корисни домашна електорника. Освен телефонот се е ново спакувано некористено. - Домашен телефон безжичен Panasonic со полнач - Регулатор за светло со сигналска сијацлица (Напоп: 230V ~ 50Hz, Снага: max 800 W, осигурувач 4А) - Две ѕидни ламби - Потенциометар наизменичен (ротативен димер) 40-600 W - Комплет кабли за различни електрични уреди (3.5mm) - 5 Халогенки МП 16 12/20В (отворени) по 20W - 4 Лед светилки (Напон: AC 220 - 240V/50-60Hz), 5W/2700K - 5 кабли со поврзување во штекер Цената на комплетот изнесува 1000ден ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/dccca049e3d5eb1ce7e8941ec0be4f60.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/0f85117c354b0903cc4d67d6401cd4ed.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/32729377575222803f62c25db97473ec.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/9b307e9934e548276c2c008c7a12c844.jpg)
2022 06 28