Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Слободно време и хоби /

Рачни изработки /

Рачна изработка на обетки ❣️

![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/2141a23beeed670a96a7181498ee1885.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/f2da4ea6ccc3e068c47904e103cdf89e.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/894e6d944d9260ad69a26cc89ed979c4.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/5c4a9bfa36b2a85db7551094dd2c3cc1.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/aa7425ae71087afa5ab3ba9aa0b0d6c1.jpg) Драгиии дамиии,повелете од моите рачно изработеи обеткии. За себе или за некој друг изборот е ваш 😍 🌸 За порачки пишете ми. 🌸 Цена на 1 пар обетки 100 денари
2022 07 02