Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Секојдневие /

Компјутери, електроника, интернет /

Заштитници (заштита) на порти против прашина 16пар. (USB, RJ45, HDMI, Audio 3.5mm...)

Продавам заштитници на порти против прашина. Имам три бои, црна бела и зелена. (сликани ми се пакетчињата на слика 9 тука) Не ми требаат имам вишок. Нови се воопшто не се отворани. Можете да ги користите за лаптоп, за радио во автомобил доколку имате порти, одговараат и за мобилен Type-C и Audio 3.5mm) итн 1 пакетче има 16 заштитници = 100 ден. - 4 = USB - 1 = HDMI - 1 = mini HDMI ((standard HDMI video signal interface, used as a TV) - 1 = VGA - 1 = RJ45 - 1 = SD card (long) - 1 = SD card (short) - 1 = mini DP (mini DisplayPort) - 3 = USB Type-C - 2 = Audio 3.5mm **огласот важи додека е објавен ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/7d85d84844fda04e0f3cc1662ea5a3d3.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/612111f81073015dbfaf83b212935ba8.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/2197bc4523992e328ed8d95ad65fc0ad.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/378d35ab1f8560153152fa98ecf73140.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/ed7ac3bd31cc7e0972c65b7576fe80ff.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/ab485e86f5c20adcdcd5f0633ab5c3c2.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/6f1f25b82123393b13342e5f46652931.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/584c8feed86ea986ce98fc0dc62d05e4.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/f6474beb15e13bcfff45292fad7bfcdf.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/c342c6a631b124ac861a778bb0cacb69.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/7b870a5193dfe5ceff7e938b70d551b1.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/7397333d7ed3467d22a2de86211e2b60.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/db2dd85543f2d62e8d1439c0046da945.jpg)
2023 01 27
Останати се уште две бели пакетчиња.
пред 11 дена, 11:12