Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

mojagarderoba.mk /

Идеи /

Neka ni e chestit rodendenot na MG ♥

Druzbite i nasmevkite da si gi neguvame i ponatamu :) Sekoe kupi - prodaj ili najdrugarskiot muabet ili kafence da ni prodolzat so nasmevka ♥ Ubavi 11 godini si slavi stranava, ne se za zanemaruvanje ili potcenuvanje - seushte si opstojuva. Nekoj si odi, nekoj doaga, nekoj si ostanuva. I pak sme si semejstvo garderoberki kako i do sega, pa i ponatamu. Ja otvaram temava vo idei, ako adminskata procenka e deka temata ne e za ovde, neka ja pomestat slobodno kade odgovara- mene sekako idejata i celta mi e pozitivna :) Jas i' se raduvam na postoenjeto. Bidete mi zdravi i srekjni ♥ Sreken 11 rodenden Moja Garderoba :") ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/9f37c7a6353f05f45b34da3d0782ab72.jpg)
2023 03 24
Pa neka ni e srekjen rodendenot na Moja Garderoba Kako vcera da bev nov clen a eve vekje 7-8 godini sum tuka Mnogu prodadeni artikli, isto i mnogu kupeni ubavi parcinja od svecen fustan za svadba do sekojdnevni parcinja pa duri i kreverce si kupiv odovde vo koe moeto since si porasna Eve i od mene 30% popust na se , se pridruzuvam na predlogot na Bile Imajte ubav vikend Garderoberki ❤❤
2023 03 25
Честитки за нас што издржавме, и успех на новите членови!
2023 03 25
Среќен роденден на МГ. Среќна продажба на постарите, а и новите членови овде. Попустот кај мене е 50% кој го пуштив уште пред да ја видам оваа објава :) Нека ни е на сите за многу години <3 <3 <3
2023 04 04