Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Информации за корисниците /

За членовите на mojagarderoba.mk /

Нечесен член

Сакам едно инфо до сите членови за профилот на simonaristoska која ми продаде искината блуза за која неколку пати менува мислење знаела- незнаела. Беше презафатена и ке тргаше на пат но КАРМА за неполни 5 мин ме побара и мислеше дека сум друга членка. Кога и кажав која сум ми спушти и не креваше повеќе. Ме блокираше и на вибер. И побарав само замена. Препраќам разговор и слики од блузата за да некој друг не биде измамен како мене. Поздрав до сите членови кои чесно си работат ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/0d5ae68b62c908fc61487a99d799db64.jpg)
2023 04 07
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/eb929f9830e0a027a0131d7dd2cf43d4.jpg)
2023 04 07
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/f284838f06e305616f703a2543c01c61.jpg)
2023 04 07
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/1809be20bd97ba5f988db9b65995975c.jpg)
2023 04 07
> Ketrin197672: > ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/1809be20bd97ba5f988db9b65995975c.jpg)
2023 04 07
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/d9136dd96469ddb3be810a9821273cbf.jpg)
2023 04 07
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/c1d724f0850dc11308b519abd313777d.jpg)
2023 04 07
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/e310d9eb370f813ed363993ddfbb9099.jpg)
2023 04 07
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/293e48e9eb3154c7d49b28813c9f8231.jpg)
2023 04 07
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/ded30d85f0a97d6c74c8517632f625c1.jpg)
2023 04 07
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/811f80ff3de49fcd56fc9dc6b6f3b04b.jpg)
2023 04 07
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/1fb8fc22fe0b4eb32dc612aa67ad00ad.jpg)
2023 04 07
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/0534916f8c10026a9a69ea4837dc9b84.jpg)
2023 04 07
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/77af7181369d2fbe2e4bd9a1ebef3642.jpg)
2023 04 07
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/a41d398765a074ed0b2f53fa83b655e9.jpg)
2023 04 07
1 2