Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

mojagarderoba.mk /

Помош за страницата /

Проблем со страната

Не се отвараат слики, само првата се гледа И неможе да се прати порака за купување
пред 8 дена, 09:18
Ni da se lajkuva artikl :)
пред 7 дена, 06:42
Само што сакав да пишам пост, истото ваљда е кај сите
пред 7 дена, 09:05
Kaj site e, se raboti. Ke bidete izvesteni.
пред 7 дена, 09:12
Falat vneseni artikli. Da gi vnesuvame odnovo ili ke se vrati?
пред 7 дена, 11:42
> VButik: > Falat vneseni artikli. Da gi vnesuvame odnovo ili ke se vrati? Ako gi vnesuvate pak so brisana pozadina, pak ke falat
пред 7 дена, 12:51
Iskreno ovoj del od Pravilnikot ne go znam. Moze link, da ze koregirame?
пред 6 дена, 15:52
Ova go nema vo pravilnikot i slobodno mozete da prodolzite da go pravite toa ako vetite deka Vie ke odgovarate na sekoja poraka od clenkite vo koja mi pisuvaat deka artiklot e fotosopiran, deka izgleda kako plasticen, deka ne sakale da gledat katalozi , deka "kaj ste Vie sto mora da dvoite po sekoja cena". Ete zatoa toa ne go dozvoluvame Dali sega se razbravme?
пред 6 дена, 16:36
Ok e, jas ke go pocituvam toa ako e pravilo. Iskreno ne znam koj se zanimava so takva inspekcija ... jas sekogas trgnuvam od sebe deka ne podmetnuvam, kupenoto kaj mene moze da se reklamira, vrati itn. Sum vratila i pari za osteten proizvod (poradi moe nevnimanie) ... vazni e da sme lugje
пред 6 дена, 18:18
Ako se trgne pozadina artiklot e fotosopiran? Uste ova go nemav slusnato. Eve jas licno koga imam vreme trgam pozadina. Izgleda poestetski, pouredno, ne privlekuva vnimanie pozadinats tuku artiklot. Postojat milion aplikacii nameneti bas za ovaa rabota, za prodazba. Trgas pozadina, stavas potransparentna artiklot e ist. Barem sostavete si nekoj pravilnik ako brisete artikli poradi rekla-kazala muabeti.
пред 5 дена, 12:14
> VendiSk: > Не се отвараат слики, само првата се гледа > И неможе да се прати порака за купување Буквално и нов профил направив само заради истото и пак е проблем
пред 4 дена, 08:58
najavete se od chrome se raboti
пред 4 дена, 09:08
Devojki,ovoj moment go dobiv odgovorot. It sluzbata vika vaka- izbrisete go celiot cash pa refresirajte go sistemot. Ako ne raboti obidete se da go smenite prebaruvacot. Za slucaj i ponatamu da ne raboti treba da mi pratite podatoci od sistemot i prebaruvacot "If it is not working after clearing cache, ask the users to send their system and browser data so IT can use it to reproduce the same errors to fix." Ke dobiete pojasnuvanja malce podocna Blagodaram za trpenieto!!!
пред 4 дена, 14:17
> AdminMG: > Devojki,ovoj moment go dobiv odgovorot. > It sluzbata vika vaka- izbrisete go celiot cash pa refresirajte go sistemot. Ako ne raboti obidete se da go smenite prebaruvacot. Za slucaj i ponatamu da ne raboti treba da mi pratite podatoci od sistemot i prebaruvacot > "If it is not working after clearing cache, ask the users to send their system and browser data so IT can use it to reproduce the same errors to fix." > Ke dobiete pojasnuvanja malce podocna > Blagodaram za trpenieto!!! Го имав направено сето тоа и се уште не можам ни да се логирам на стариот профил, ниту сега не се смени ништо
пред 4 дена, 15:23
Пробано на Chrome, Edge, моб пребарувачи, неколку PC, исто е се.
пред 4 дена, 19:01
1 2 Следно