Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

mojagarderoba.mk /

Соопштенија, новости, коментари од модераторите /

Vo vrska so resavanje na momentalni tehnicki problemi

1.odlogirajte se od Moja Garderoba 2.izbrisete cash/ cookies/ history 3.restartirajte go telefonot/ kompjuterot 4.najavete se pak Ako i ponatamu ne funkcionira bi ve zamolila da mi pratite tip na uredot na pr. Iphone 13/ Samsung Galaxy S21.... i prebaruvacot koj go koristite
пред 4 дена, 20:35
Se' e toa napraveno i od telefon (Samsung) i od laptop HP i PC Windows 10 i 11 . - Ne funkcionira kopcheto ''go sakam ova'' - Ne funkcionira otvaranje na vtora fotografija od artikalot, ja gledate samo prvata od objavata (opis si ima) - Do vchera ne fukncionirashe otvaranje na chlenskata lista voopshto so porakata ''ups''. -Jas se najavuvam i preku FB i preku Log IN- isto e Eve sakam izmena da napravam vo odgovorov, polovina mi go brishe i povtorno pishuvam. Najavuvano i preku Google, Mozila , Opera....ist problem. Izbrishano cookies, cash i history i napraveno restart. Trpelivi sme ;)
пред 3 дена, 14:45
p.s Mail ne mi stignuva za porakite veke cela nedela, a ovde imam poraka na primer , za mene i toa e problem, bidejki gledam ako nekoj pishal so izvestuvanjeto preku mail.
пред 3 дена, 14:51
Vie ste edinstvena sto mi prijavila konkreten problem. Vednas ke bide prosledeno ponatamu. Blagodaram!
пред 3 дена, 17:45
Problemot e resen, uzivajte vo postiranjeto :)
пред 2 дена, 18:09