Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се
Дома Често поставувани прашања Продажба Како да прикачам артикл?

Како да прикачам артикл?

Тоа е многу лесен и едноставен процес за кој ви требаат само неколку минути. Најпрво, одлучете кои работи сакате да ги продадете/размените/подарите. Потоа направете неколку фотографии од истите на кои ќе се гледа квалитеот, стилот и бојата на артиклите. Може да се сликате и себеси како го носите она што го нудите, бидејќи така купувачите ќе имаат претстава како стои тоа што го продавате. При прикачувањето на артиклите од Вас ќе биде побарано да дадете опис на продуктот, односно да наведете големина, боја, материјали и сé што мислите дека треба да се напомене за тоа што го нудите. За да можат купувачите полесно да го најдат она што го нудите, ќе Ви биде дозволено да внесете и посебни ознаки. За крај, ќе треба да се одлучите за цената на артиклот или да внесете дека го подарувате истиот. Откако ќе го сторите сé ова, вашиот артикл ќе се појави на страницата и останатите “eco-friendly” трендсетери ќе можат да го најдат, видат и купат.