Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се
Дома Често поставувани прашања Продажба Кои димензии треба да ги има мојата фотографија?

Кои димензии треба да ги има мојата фотографија?

Оптималната големина за фотографија од артикл е најмалку 570 пиксели широка. Препорачуваме фотографии коишто се околу 800-1000 пиксели широки. Не препорачуваме слики коишто се многу поголеми од 1000 пиксели, бидејќи фајлови од тој размер може да создаваат проблеми при прикачувањето.