Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се
Дома Често поставувани прашања Првите чекори Како да се регистрирам на mojagarderoba.mk?

Како да се регистрирам на mojagarderoba.mk?

Многу лесно. Без потреба да плаќате. Сé што треба да направите е да се регистрирате со единствено корисничко име, кое ќе Ве претставува Вас лично како купувач/продавач. Внесете ја Вашата e-mail адреса за да можеме да ве известиме кога некој ќе сака да Ве контактира преку mojagarderoba.mk. Смислете си лозинка која за Вас ќе биде лесна за паметење, а тешка за пробивање.