Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Што е аукција?

Во форумската тема „Аукции“ можете да поставите одреден артикл од вашата продавница. Темата што сте ја креирале мора да ги содржи линкот до вашиот артикл, почетната цена, времетраењето на аукцијата и останатите услови. Членовите ќе можат да ги поставуваат своите понуди, а истите ги принудуваат да го купат артиклот во случај да победат на аукцијата. Артиклот мора да биде продаден на победникот на аукцијата откако таа ќе заврши. Креаторот на аукцијата мора постојано да ја следи темата и аукцијата, да го продаде артиклот на победникот и да ја избрише темата откако аукцијата ќе заврши.

Ние сме сајт каде може да продавате, купувате и разменувате облека
Купи - Продај