Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Што е комбинација?

Комбинации се листи од неколку искомбинирани артикли што ги креираат самите членови на mojagarderoba.mk. Комбинација се креира со одбирање на артикли од продавниците на членовите коишто заедно формираат предлог за облекување во однос на сезоната, трендот или одредена пригода. Кога креирате комбинација можете во неа да го искористите и вашето омилено парче облека и да го комбинирате со различен накит или друга облека. Нема ограничување околу тоа колку комбинации може да создаде еден член. Комбинациите може да се коментираат и споделуваат. Комбинациите не се создадени за промоција. Со помош на комбинациите членовите можат да истакнат интересни артикли што ги пронашле на сајтот. Администраторот на mojagarderoba.mk има право да одбира комбинации и да ги користи за промотивни цели. како и низ целиот сајт, така и кај комбинациите важи општото правило, членовите треба да бидат пријателски настроени и да ги почитуваат останатите. Токму затоа, во коментарите не е дозволено да се користат вулгарни зборови или да се навредуваат и повредуваат останатите. Комбинациите подлежат на основните правила на сајтот и членовите мора да ги користат одговорно и пријателски. Насловот, описот и содржината на комбинациите не смеат да содржат навредливи пораки. www.mojagarderoba.mk има право да ги отстрани комбинациите и да ги блокира членовите што ги прекршуваат правилата.