Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се
Дома Изгледи Femme Fatale

Femme Fatale

ФАТАЛНА ЖЕНА- Жена со свој став, мислење која блеска во полн сјај и го освојува светот. Го прави свој, убав. Суптилно и необично баш како и оваа комбинација.
2017 12 27

Коментари

Комбинациите се одлични бидејќи можеш да:
креираш комбинација од повеќе артикли и полесно да дојдеш до купувачи
станеш на кратко стилист
експериментираш со различни бои, форми, материјали и дизајни