Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се
Дома Изгледи Есен - зима

Есен - зима

Интересна есенско - зимска комбинација, со прикладни бои
2017 11 14

Коментари

Комбинациите се одлични бидејќи можеш да:
креираш комбинација од повеќе артикли и полесно да дојдеш до купувачи
станеш на кратко стилист
експериментираш со различни бои, форми, материјали и дизајни