Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се
Дома Правила и услови за приватност и одговорност

Правила и услови за приватност и одговорност

Оградување од одговорност:

- www.mojagarderoba.mk не превзема одговорност за содржините објавени од страна на корисниците. - www.mojagarderoba.mk не превзема одговорност за квалитетот и/или описот на артиклите кои што корисниците ги разменуваат, продаваат или купуваат на страната. Корисникот самостојно одговара и гарантира за секој артикл којшто го објавува на страницата. - www.mojagarderoba.mk не сноси никаква одговорност за неостварени трансакции и зделки. - www.mojagarderoba.mk не сноси никаква одговорност за било какви парични или нематеријални штети коишто може да бидат нанесени од страна на приватно или правно лице, а кои може директно или индиректно да бидат поттикнати од содржините на www.mojagarderoba.mk

Полиса на приватност:

- Сите информации поврзани со корисниците на www.mojagarderoba.mk се строго доверливи и нема да се користат без согласнот на корисникот. Личните податоци коишто ќе се користат за идентификација на корисниците нема да се даваат на трети лица без согласност од самиот корисник. - www.mojagarderoba.mk го задржува правото да ја сподели e-mail адресата на блокиран корисник со корисниците коишто не ги завршиле трансакциите со истиот. - Со самото регистрирање како член на страницата, корисникот се согласува со правилата и условите за користење на страницата. Доколку истите се прекршат корисникот ќе биде блокиран. - Администраторите на www.mojagarderoba.mk имаат потполно право да ги користат сите податоци кои членот ги внел при регистрирањето. - Податоците коишто се внесуваат при регистрирањето на www.mojagarderoba.mk се поделени на приватни и анонимни. - Администраторите на www.mojagarderoba.mk ги задржуваат сите авторски и интелектуални права врз фотографиите и мислења кои ги прикачуваат на страницата. - Податоци за корисник којшто ќе постави контрадикторни информации може да се споделат со други лица само во согласност со законите на Република Македонија. - Податоците на корисник којшто ќе го откаже членството ќе бидат зачувани во базата на податоци на www.mojagarderoba.mk наредните три месеци. - Со закон се забранува било какво копирање нa страницата, или на дел од неа, без предходна писмена согласност од страна на администраторите на www.mojagarderoba.mk. Исто така, строго се забранува преведување на други јазици, адаптација, репродукција или превземање слични акции коишто можат да ги прекршат правата на основачите на www.mojagarderoba.mk. Ексклузивните права за логото и бдендот се регулирани и заштитени со законот на Република Македонија.
Ние сме сајт каде може да продавате, купувате и разменувате облека
Купи - Продај