Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се
Дома Изгледи Мој избор на бои и модели за овој месец (декември '17) ;-)

Мој избор на бои и модели за овој месец (декември '17) ;-)

Избраните парчиња се "малку тенки" за овој период :-) Но, не ми беше целта да селектирам "топла" облека - туку комбинирав модели и бои... Тоа е што најдов во моментов по едно мое видување. Па имам ли истомисленици? :-)
2017 12 16

Коментари

Комбинациите се одлични бидејќи можеш да:
креираш комбинација од повеќе артикли и полесно да дојдеш до купувачи
станеш на кратко стилист
експериментираш со различни бои, форми, материјали и дизајни