Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се
Дома Често поставувани прашања Мој профил Зошто не е потврдена мојата e-mail адреса?

Зошто не е потврдена мојата e-mail адреса?

Откако ќе се регистрирате на страницата ќе добиете порака од нас која ќе содржи линк. Вие ќе треба да притиснете на линкот за да ја потврдите Вашата e-mail адреса. Доколку го изгубите, или повеќе не го користите овој e-mail, ќе може да испратите барање за да добиете нова порака со линк на e-mail адресата којашто Ви е актуелена во моментот. За да добиете нов e-mail со линк за потврда на адресата Ве молиме притиснете тука.