Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Секојдневие /

Социјални случувања /

Продавам за да помогнам со донации

Добар ден членови на моја гардероба. Активен член сум 9 години повеќе купувам. Овојпат сакам да ги продадам артиклите за да соберам малку средства за дечиња од мојот град кои имаат потреба од храна а некои од нив треба да одат и на лекар. По тој (да не речам) повод сакам сите блузички да ги понудам по цена од 20 ден. Панталоните по цена од 60 ден а обувките по цена од 100 ден. Доколку некој има потреба и притоа да си купи евтино за себе а да помогне за донации нека ми пише во порака.
2022 02 13