Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Информации за корисниците /

За членовите на mojagarderoba.mk /

Пријава на профил

Убав ден женски! Едно инфо за кое админот е веќе известен а членката блокирана. Не сум прва, но се надевам последна која ја пријавува. Радица Давидовска - Кратово Лошо искуство со госпоѓава. Ценкање, не подигање пратка, навреди и да не набројувам. Јас можеби и добро поминав. Добив информации дека претходно е често пријавувана, порачува а не подига и што е најлошо, иако ја блокираат, сепак отвара нови профили. Моето искуство со членкава е лошо, сликите од нашиот разговор се испратени на админот и истата веднаш беше блокирана. Внимавајте понатаму со кого соработувате. На форумот сеуште се наоѓаат и вакви луѓе. Поздрав 🥰
2024 01 20