Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Убавина, стил, здравје /

Нега за тело, убавина, козметики /

Нов неотворен Швајцарски уред за слабеење и пеглање брчки неинвазивно

Најнова технологија. Платено скоро 3000.се продава 1500 (http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/2be0ea91bff69c3f019813e29b84f0b9.jpg) може и за добра нова чизма бр 40.
2022 01 23
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/6c702b168eda4f4ff13dc10531420023.jpg)
2022 01 23
> AnaJana: > Најнова технологија. Мислам не ми вреди да го користам. Платено скоро 3000.се продава 1500 или размена само за нова електрична скара, или 160 капсули долче густо односно 10 кутии. ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/2be0ea91bff69c3f019813e29b84f0b9.jpg) 🤔
2022 02 02
> RedScorpio: > > AnaJana: > > Најнова технологија. Мислам не ми вреди да го користам. Платено скоро 3000.се продава 1500 или размена само за нова електрична скара, или 160 капсули долче густо односно 10 кутии. ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/2be0ea91bff69c3f019813e29b84f0b9.jpg) > 🤔 Кажете ми за што поточно се користи апаратот Колку често Дали ствара топлина...и др.
2022 03 17
> RedScorpio: > > RedScorpio: > > > AnaJana: > > > Најнова технологија. Мислам не ми вреди да го користам. Платено скоро 3000.се продава 1500 или размена само за нова електрична скара, или 160 капсули долче густо односно 10 кутии. ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/2be0ea91bff69c3f019813e29b84f0b9.jpg) > > 🤔 > Кажете ми за што поточно се користи апаратот > Колку често > Дали ствара топлина...и др. Не е отворен. Се користи за слабеење со масажа на тело и против брчки на лице и подбрадок. За топлина не знам но не верувам, не е кинеско, секако не гори.
2022 03 19
Има упатство но јас се откажав од идејата оти ме мрзи и не вреди на мои години.
2022 03 19